Αγγελική Καρβέλη MSc

Η Αγγελική Καρβέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

 

Το 2006 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και αποφοίτησε (DDS) το 2011 με βαθμό «Λίαν Καλώς». Στη συνέχεια, στο ίδιο Πανεπιστήμιο, πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο τριετές κλινικό πρόγραμμα με Ειδίκευση στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική (MSc) από το 2013 έως το 2016.

Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και με το πέρας των σπουδών της, εργάστηκε σε εξειδικευμένα οδοντιατρεία και εθελοντικά στο Οδοντοθεραπευτικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας.

 

Από το 2012 έως το 2019 υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κλινική της Οδοντικής Χειρουργικής.

 

Έχει δημοσιεύσει αρκετές εργασίες τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, ως ομιλήτρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2009 στο 29ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, έλαβε τον 1ο έπαινο σε επιβράβευση της Επιτοίχιας Παρουσίασης.

 

Το 2014, έλαβε το 1ο βραβείο στο 8ο Συνέδριο της SOLA (Society for Oral Laser Presantations) που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο, τόσο για την ομιλία όσο και για την Επιτοίχια Παρουσίαση που πραγματοποίησε.

 

Τέλος, λαμβάνει μέρος σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια, με γνώμονα την παροχή των πιο σύγχρονων οδοντιατρικών υπηρεσιών.

 

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι από το 2018, όπου ασχολείται με όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής.